fredag 19 januari 2018

Festdekoration till kalas & festFira din födelsedag med festdekoration i härliga pastellfärger. Lite lagom dova pastellfärger känns perfekt såhär på våren och är väldigt lätt att matcha med blommor, bakverk, ballonger och andra saker som hör festen till.


Är det ett barnkalas är det kul att låta ditt barn vara med och dekorera och duka. Barn brukar ju ha massor av fantasi och det är inte helt omöjligt att det blir en sagolik dukning som vi vuxna aldrig hade kunna komma på själva.Och vad är ett kalas eller fest utan pom poms? I webbutiken har vi över 70 pom poms där du kan välja och vraka mellan olika modeller, färger och storlekar. Efter kalaset/festen kan dessa pom poms pryda exempelvis barnrummet.

Konfettibomben är definitivt en rolig festdetalj som passar både på kalas, fest och bröllop. Hur härligt är det inte att gå all-in på konfetti, glitter och de där sakerna som man ju aldrig drar fram till vardags annars. Är det fest ska det märkas att det är fest!
Och har man turen att bli bortbjuden på festligheter så är det givetvis roligt att gå bort med stil. Presenten bär du förslagsvis i dessa vackra presentpåsar.SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails