måndag 8 januari 2018

Nordal - vår/sommar 2018Sitter här med Nordal's nya katalog i min hand och känner mig som ett barn på julafton. Jag har haft höga förväntningar på deras nya katalog då jag tycker att Nordal bara får bättre och bättre produkter för varje säsong. Och jag blev inte besviken den här gången heller. Tvärtom!

Som hos de flesta andra leverantörer är rosa stort även i Nordal's kommande nyheter. Rosa kombinerad med heta röda nyanser är ett ständigt återkommande tema. Våra vita hem byts sakteliga ut till hem med pastellfärger ton-i-ton.
En smak av 70-tal hälsar på och sammet fortsätter att vara populär. De fantastiska sammetspuffarna kommer vi definitivt att ta in i webbutiken. Den kommer som grå, ljusrosa, vinröd eller blommig.
Växter, och gärna storbladiga växter, har en central roll i inredningen. Den gröna trenden blev stor 2017 men kommer att bli än större 2018. I och med det kommer även krukor i alla dess former och färger bli en viktig inredningsdetalj. Vi kommer bland annat att utöka vårt sortiment av krukor på ben som har blivit så populärt.
Bortsett från rosa är gult en färg som förespås bli väldigt populär 2018. En vacker accentfärg som piggar upp.
Glädjande nog så finns det en strävan efter hållbarhet och långsiktighet. Man väjer att köpa färre men bättre produkter och väljer därför produkter i läder, trä, sten och andra naturmaterial som håller längre och åldras vackert. 
De vita köken byts ut till mörkare kök med mer kontraster. Även här använder vi mycket naturmaterial och byter ut produkter i plast till ett mer miljövänligare val.Vad sägs exempelvis om det vackra durkslaget som är tillverkat av bambufibrer? Finns i två storlekar och kommer in på lager i slutet av januari.

Och vi går en härlig vår och sommar till mötes och håller nu tummarna för att dessa årstider bjuder på värme så att vi kan flytta ut våra hem ut i trädgården för några månader. 

Om några veckor väntar vi in den första leveransen med nyheter från Nordal


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails