måndag 17 september 2018

Höstens mysigaste belysningMörkret börjar smyga sig fram tidigare och tidigare på kvällarna och det går inte längre att ignorera att vi går mot en mörkare årstid. Nu är det hög tid att se över sin belysning hemma.
I webbutiken fylls det hela tiden på med nya vackra lampor och här kommer ett litet axplock på vad som finns just nu.

Takkronan i mässing är något alldeles speciellt. Den är som ett svävande konstverk och är lika vacker släckt som tänd. Den passar fantastiskt bra ovanför ett middagsbord likväl mot en fondvägg som på bilden ovan.

Den stilrena vägglampan från Madam Stoltz passar perfekt i exempelvis hallen eller varför inte i ungdomsrummet. Armaturer där själva lampan syns helt är väldigt populärt just nu. I dessa armaturer kan man gärna välja en LED-lampa med lite lägre styrka så att det inte blir bländande.

Lampor med textil är extra vackert så här på hösten då man gärna vill ha en mer ombonad känsla i sitt hem. Den här fantastiskt vackra taklampan från Bloomingville är i vitt tyg samt mässingsdetaljer. Mycket dekorativ lampa som passar in i många olika inredningsstilar.

I ett rum är det bra att variera belysningen med allmänljus, arbetsljus och mysbelysning. Madam Stoltz har några fantastiskt fina höstnyheter i form av mysbelysning. Dessa LED-lampor lyser upp alldeles lagom i en mörk vrå och är samtidigt en fantastiskt tuff väggdekoration. Finns i olika varianter:

En annan typ av stämningsbelysning är dekorativa bordslampor. Placera dem gärna ihop med andra stilleben så smälter den in i inredningen ännu bättre. 
Här har vi en bordlampa i glas och mässing från vår danska leverantör Nordal. Glaskupan har ett dekorativt mönster och ger ett vackert sken. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails