fredag 21 september 2018

Norrvikens trädgårdarFör några veckor sedan hade vi vägarna förbi Båstad och passade då på att göra ett stopp på Norrvikens trädgårdar. Jag följer dem sedan tidigare på Instagram och har länge inspirerats av deras vackra miljöer.
Norrvikens trädgårdar ligger precis vid havet och det är verkligen pricken över i:et att ha vattnet som en vacker bakgrund till alla växter.
De vackra Dahliorna fick mig att inse att jag bara måste testa några nya sorter nästa år igen. Vi åt lunch på deras restaurang, lika gott som vackert!
Efter lunchen var det dags för den stora trädgårdsrundan. Tyvärr tajmade vi det precis till regnet kom men vad gör det när man värms av lyckorus. Att gå runt i sådana här miljöer och känna att man fylls av inspiration gör mig väldigt lycklig. Det bästa av allt är att min familj gladeligen följer med på sådana här äventyr.
Barnen har alltid förmågan att sysselsätta sig när vi går runt i trädgårdar. Och ännu bättre var det ju här då det både fanns tre-i-rad och schack.
Samma dag som vi var där invigdes växthuset med pompa och ståt. Ni ser ju, växthuset är otroligt vackert och maffigt och man kan inte annat än älska det!
Kan tänka mig att det är väldigt vackert där även på vintern. 


2 kommentarer:

 1. Nu blev ju även en med bruna fingrar lust att åka dit! Vilka fina bilder! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men åk dit, det är fantastiskt fint.
   Stor kram till dig!!!

   Radera

Related Posts with Thumbnails