onsdag 10 oktober 2018

Festdukning i rosaVi är många som älskar rosa och varför inte då gå all-in på den här färgen när man har middagsbjudningar, fest, födelsedagsfirande eller bröllop. Rosa passar till alla dess bjudningar och är en fantastiskt vacker färg att kombinera med andra färger. Tillsätt exempelvis detaljer i aprikos som på bilden ovan och du har skapat en vacker pastellpaljett.
Dagens trend med skrynkliga linnedukar är helt perfekt för festfixaren som har lite ont om tid. Det gör inget om duken och servetterna är lite skrynkliga. Likaså är det inte heller viktigt att glas och tallrikar står pedantiskt i raka linjer i en sådan här dukning. Gå efter måttot more-is-more och ös på med ljusstakar, vaser och annan bordsdekoration.
Det här med porslin är inte alltid det enklaste när man har ett tema att gå efter. De flesta oss har inte en uppsjö av porslin att välja mellan och har man otur passar inte ens tallrikar till temat. Gör det då enkelt för dig själv att köp papperstallrikar. Det finns många vackra modeller och färger att välja mellan och dessutom - du slipper disken!Vid bröllop är det populärt att lämna in liten gåva till dina gäster. Varför inte även göra det vid andra middagsbjudningar också? Alla älskar att få en liten present!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails