fredag 5 oktober 2018

Inred med levande ljusNu när den mörka och kalla årstiden har kommit till vårt avlånga land är tända brasor och tända ljus ett perfekt sätt att göra det mysigt i våra hem. Blanda gärna olika typer av ljus (värmeljus, kronljus, blockljus, doftljus) för att få ett mysigt och hemtrevligt intryck. Ett fint ljus och/eller en vacker ljuslykta är även en perfekt present att ha med sig vid bjudningar.
Levande ljus ger en lugn och rogivande miljö. Inred ditt badrum med levande ljus och det skapar en härlig spa-känsla.
Doftljus väcker många sinnen till liv. Julen börjar närma sig och finns det någon mer stämningsfull juldekoration än ett ljus med doft av jul?
Har man möjlighet att ha braskamin i sitt hem bidrar det inte bara med en mysig stämning utan ger även en skön värme i ditt hem. Det är dock viktigt att tänka på brandsäkerheten för att kunna njuta till fullo. På Brandskyddsföreningens hemsida kan du läsa mer om vad som är viktigt att tänka på.
Glöm inte att även höja stämningen utomhus under hösten och vintern. Sätt ut vackra lyktor vid ytterdörren för att få ett inbjudande intryck. Missa inte heller att det finns många fina utomhusljus som har en kraftigare veke och inte slocknar av vind och lite vattenstänk.
Om du ska bjuda hem vänner är några marschaller ett fint välkomnande. Sätt gärna marschallerna i marschallhållare för att få upp ljusen från marken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails