onsdag 14 november 2018

Hübsch - dansk designDansk design är känd över hela världen. Det finns många kända möbelklassiker och designer samt även många mindre varumärken med danskt ursprung. 
I webbutiken har vi många varumärken från danmark och en utav dem är Hübsch. Hübsch grundades 2010 och har en inriktning på stilrena möbler med inslag av naturmaterial. Många utav möblerna är i ek och passar in i många olika heminredningsstilar.
Hübsch har ett stort sortiment med möbler, mattor, belysning, textilier samt heminredningsdetaljer. Missa exempelvis inte den fantastiskt mjuka och vackra mattan i vitt och grått som jag varmt kan rekommendera.
Här ser ni vår absoluta storsäljare från Hübsch. Väggljusstaken passar till kronljus och är i mässing. Ljusstaken är ett bra exempel på hur Hübsch framhäver den enkla och stilrena designen.
Även hos vår danska leverantör Hübsch är krukor på ben populärt. De har många vackra modeller av dessa krukor och för ett par veckor sedan fick vi in fantastiskt vackra krukor i vitt som finns att se HÄR.
Inom kort kommer vi att ta in vackra produkter till skrivbordet eller hemmakontoret. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails