onsdag 9 januari 2019

Affari's vår/sommar sortiment 2019
Leverantörernas vår/sommar-kataloger har kommit och det är lika roligt och spännande varje år.  Det är när jag är som mest trött på julen och vintermörkret som dessa kataloger dimper ner i brevlådan och påminner mig om de ljusa årstiderna som vi har framför oss. Ett första vårtecken som jag välkomnar med öppna armar!


Först ut med ny kollektion och katalog är Affari. Denna svenska leverantör har ett stort sortiment av inredningsdetaljer, möbler, krukor, ljus m.m. De har länge arbetat med bambu, rotting, trä och andra naturmaterial och aldrig har det väl känts så rätt som det gör nu när det är stort fokus på hållbarhet.

Med siktet inställt på naturmaterial känns det också helt rätt att inreda med mycket växter. Krukväxterna tar alltmer plats i våra hem och det är helt rätt att blanda olika typer av krukor och ha ståendes tillsammans i en grupp. 
En utav de vackraste vårnyheterna är de fantastiska sänggavlarna i rotting. Finns i fyra olika modeller   och blir verkligen som ett smycke i sovrummet. 
Dessa sänggavlar finns nu i webbutiken och med tanke på att intresset är stort redan nu så verkar detta bli en storsäljare.

Under våren kommer vi få in massor av bambubrickor i olika modeller och storlekar. Varför inte hänga upp dem på väggen som på bilden ovan? 
I kontrast till den ljusa rottingen blir mörkt trä allt populärare. Bland annat har vi de populära tempeltavlorna som bland annat finns i en mörkare nyans. 
I köket vill man gärna ha saker hängandes framme och vackra skålar och krus fylls med godsaker. De underbara skärbrädorna i trä kan även användas som ett fint uppläggningsfat. Servera pizza på träbrickorna eller varför inte ha dem till ostbrickan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails