måndag 20 januari 2020

Leverans från NordalVi har fått leverans från vår danska leverantör Nordal. Vi har därmed äntligen fått in den snygga pedalhinken i svart som vi längtat efter så länge. Pedalhinken passar perfekt i exempelvis köket eller badrummet. 
Och så har vi den snygga och populära mattan i jute. Den runda mattan passar i alla slags rum och visst är det något speciellt med runda mattor? De bryter ofta av väldigt fint i ett rum med många raka linjer.
Ha ordning och reda på dina städprodukter med den snygga förvaringslådan. Den här produkten är en vårnyhet. Det pratas mycket om att städa, rensa och organisera vilket man ser på nyheterna som vi väntar in.
Vinstället i svart är inte bara en praktisk förvaringsmöbel utan även en fantastiskt snygg väggdekoration. Vinstället rymmer 5 vinflaskor.Diskstället är en produkt vi behöver beställa in om och om igen. Det populära diskstället är fint att ha ståendes framme i köket.

Slutligen har vi de vackra och praktiskt glasskålarna med lock. Dessa glasskålar har ett vackert mönster och är perfekt att ha framme som serveringsskålar. Blir det sedan rester över är det bara att ta på locket och ställa in i kylskåpet. Perfekt att inte behöva plasta in rester med plastfolie.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails